Zoek
Sluit dit zoekvak.

Goed nieuws over onkruid (boek)

Enige tijd  geleden werd ik door Caroline Zeevat geinterviewd over onkruid. Wat doe ik er mee (of ertegen….)  en in hoeverre speelt het een rol bij het ontwerpen van buitenruimtes (en het beheer). Is onkruid mooi of lelijk, kortom is het ‘bocht’ (zoals het hier in de Bommelerwaard wordt genoemd ) of gratis groene aangewaaide weelde? Kun je onkruid plukken, ermee bloemschikken, eten, of op een andere manier nuttig gebruiken? In april komt het grote Onkruidboek eindelijk uit. Niet bij uitgeverij Terra, zoals de bedoeling was, maar bij de kleinschalige Rotterdamse uitgever Trichnis. Met een voorwoord van de bekende tuinier (en acteur) Arjan Ederveen! Koop dit boek en word niet alleen creatief met kurk, maar met onkruid!  Kijk op https://www.facebook.com/Onkruidboek

Het Onkruidboek wordt  gemaakt door tuinontwerper Suze Peters, fotograaf Lotte Stekelenburg en auteur/vormgever Caroline Zeevat.

Onkruidboek van Caroline Zeevat en Suze jpg

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.