Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sind 2019 kweek ik op kleine schaal seizoensbloemen op een prachtig veldje in het dijkdorpje Hurwenen (Gld.) aan de rivier de Waal naast het idyllische Hurnse Kerkje. 

In het Bloemenkabinet kweek ik als flowerfarmer exclusieve seizoensbloemen die bloeien van april tot en met oktober. Ik kweek op de gebiedseigen kleigrond zonder bestrijdingsmiddelen en kweek zoveel mogelijk op uit biologisch poot-en zaaigoed. 

Alle bloemen worden lokaal verspreid via abonnementen of op bestelling. Het BloemenKabinet is gratis te bezoeken bloeiseizoen (van half maart) op zaterdagen van 10 to 14 uur en op afspraak. In de maanden juni tot en met september is dan bovendien het naast gelegend Zomerterras bij het Hurns Kerkje geopend voor heerlijke taart met koffie en thee van Blik op Gebak. 

Het BloemenKabinet is aangesloten bij Slowflowers Nederland. 

Boeketten & abonnementen
Losse boeketten, op te halen bij het BloemenKabinet,  zijn te bestellen via whatsapp (0624686111) zolang de voorraad strekt. Wil je een abonnement voor jezelf of wil je het cadeau geven? Bestel dit dan via de webshop. Je bloemen staan steeds op zaterdag klaar in het BloemenKabinet. 
Maatwerk: bloemwerk in opdracht
Graag verzorg ik bloemwerk op maat voor bruiloften, diners en andere evenementen. Bruidsboeketten maak ik in nauw overleg met het bruidspaar, inclusief een bezoek aan het BloemenKabinet om inspiratie voor de grote dag op te doen. Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen. 
Bloemrijk afscheid
Voor een betekenisvol afscheid maak ik met liefde een passend rouw- of kiststuk, ook voor uitvaarten op natuurbegraafplaatsen. Van veldboeket tot minituin met echte planten: er is heel veel mogelijk. Ook is er de mogelijkheid om samen met mij aan een rouwstuk voor de geliefde overledene te werken waarbij we samen oogsten uit het BloemenKabinet of eigen tuin. Zo wordt het afscheid nog persoonlijker en betekenisvoller. Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen. 
Workshops
Wil je zelf met de prachtige bloemen van het Bloemenkabinet aan de slag? Meld je dan aan voor een van de workshops in 2024! Dit jaar organiseer ik o.a. de workshops ‘Bloemstilleven met tulpen’, Cyanotype op textiel met bloemen en natuurlijk de sfeervolle kerstworkshops. Nieuw zijn de exclusieve workshops op afspraak voor kleine groepjes van maximaal 6 personen in mijn studio aan het Kerkplein in Zaltbommel. Arrangement met o.a. lunch en bezoek aan mijn ommuurde privétuin en wandeling over de stadswallen is mogelijk.  Neem contact op voor meer informatie. 
Video afspelen

We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.