Zoek
Sluit dit zoekvak.

Carien van Boxtel wordt ontwerper/adviseur van bollenbedrijf JUB Holland

Met ingang van 4 april 2017 ben ik werkzaam voor het prachtige bloembollenbedrijf Koninklijke Jac. Uittenbogaard & Zonen BV (JUBHolland BV) als (freelance) adviseur/ontwerper. Samen met JUB ga ik de dienstverlening en presentatie aan de afnemers nog verder ontwikkelen en o.a. werken aan een vernieuwend assortiment bloembollen en mengsels.

Het is voor mij een droomopdracht: bloembollen zijn voor mij ‘een liefde voor het leven’ (citaat van Rita van der Zalm) . Op 4 april bezegelden JUBHolland (Robbert Uittenbogaard en Willem Zandbergen) en ik onze nieuwe samenwerking in (hoe kan het ook anders) de Keukenhof.

Ik blijf natuurlijk ook ‘gewoon’ ontwerpen, lezingen geven en o.a. actief voor de Nederlandse Tuinenstichting en de TorenTuin Zaltbommel. Ik heb er heel veel zin in, en ik hoop zo bij te dragen aan een nog beter aanbod van bollen die zo belangrijk zijn in het gehele beplantingsbeeld!

carien_van_boxtel_jub_holland
foto: Wouter Koppen (v.l.n.r Carien van Boxtel, Robbert Uittenbogaard en Willem Zandbergen) 

 

Deel dit bericht

Eén reactie

  1. Beste Carien,
    Dank voor je leerzame Lexi g vanmiddag en het beantwoorden van mijn vragen.
    Arie van der Marel
    Leiderdorp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.